HTML

Hollán Délután

Minden napra valami, mostantól karácsonyig. És akkor kész is leszek:)

Kötött labda egy óra alatt

2015.11.26. 17:41 lanczieva

Abszolút kezdő kötögetőknek is könnyű feladat - az elsős fiam például egy jól sikeredett darabot alkotott rekord idő alatt. Kifejezetten jól néz ki sima szemekből, tehát még a fordítottat sem kell megtanulni. Maradék fonálkákból is menő, de mi nem lacafacáztunk, vettünk egy gombolyag színátmenetes fonalat az 1001 fonal nevű helyi boltocskában (ez itt a reklám helye), és ebből az összes gyerekemnek jutott labda. Nyomorgatható, puha, ha a gyerek kiborult, csak nyomd a kezébe. De te is relaxálhatsz vele:)

Hogyan készül?

Köss a fent emlegetett fonalból (vagy másmilyenből:)40 szem széles, 30 szem magas téglalapot. Ehhez a fonalhoz 4-es kötőtűt használok. Ha készen vagy, varrd össze a téglalap oldalát, hogy egy hengert kapj, majd egy fonallal összehúzva varrd össze az egyik alját is. Tömd meg gyapjúval és húzd össze a másik végét is. Tádám.

p.s.: Nálunk nem hoz csokit a Mikulás, magocskák és gyümölcs mellé ajándéknak ez a labda is tökéletes meglepetés.

Szólj hozzá!

Címkék: könnyű kötött labda gyapjú fonal

A bejegyzés trackback címe:

https://hollandelutan.blog.hu/api/trackback/id/tr637987539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása